Dobro došli u restoran

1000 Ruža

Restoran vrhunske nacionalne kuhinje u okviru hotela 1000 ruža, ima veliku svečanu salu za ručavanje kapaciteta 200 mesta, kao i veliku letnju baštu za oko 300 gostiju.

Restoran nudi specijalitete tradicionalne kuhinje, među kojima su razna kuvana jela, kao i teleće pečenje ispod sača, jagnjeće i praseće pečenje pripremljeni po tradicinalnoj recepturi. Gastronomskom užitku će doprineti i veliki izbor internacionalnih specijaliteta. Namirnice se obezbeđuju od naših dugogodišnjih dobavljača koji su dostigli visok nivo kvaliteta proizvodnje i usluge i tako se izborili za mesto na našoj trpezi.

Restoran je do sada nebrojeno puta bio domaćin raznim slavljima kao što su venčanja, rođendani, krštenja, kokteli i banketi, a po svedočenju naših klijenata, koji su se odlučili da svoje zvanice ugoste u našem objektu, posedovanje smeštajnih kapaciteta se pokazalo kao izuzetno zgodno rešenje za goste koji dolaze iz udaljenijih krajeva.

U neposrednoj blizini restorana, kao i bašte nalazi se igralište za decu, gde mališani mogu da se druže i zabave uz mnogo raznih sadržaja.

Sve informacije i rezervacije na broj 011/390-74-91Voćna torta
Zasladite nedeljno popodne!
390.00
Teleće pečenje ispod sača 1kg
Uvek topla preporuka!
3900.00
Sarmice od zelja
Naša uža specijalnost!
520.00

Slike utisaka